top of page

Over mij

IMG_7129.jpeg

Hallo!

Mijn naam is Lonneke van de Weijer. Ik ben een Christelijke psycholoog, ik ben 29 jaar oud en ik woon in Nederland. Naast mijn full-time baan als psycholoog, heb ik mijn onderneming ''In Dreams'' waar ik mensen help om hun dromen te begrijpen. 

 

Aanvankelijk hebben de boeken van Carl Jung, Mircea Eliade, Marie-Louise von Franz en vele andere auteurs mij geïnspireerd om deze onderneming te starten. Hun werk heeft me laten inzien hoe religie, mythen, sprookjes en ons onderbewustzijn met elkaar zijn vervlochten.

Later ben ik Christen geworden. Ik begon de Bijbel te bestuderen en ik kwam erachter dat God soms met ons probeert te communiceren via dromen, zoals in het verhaal van Jozef in Genesis. Ik ontwikkelde een nog dieper begrip van de menselijke natuur en haar onderbewustzijn. Ik heb veel geleerd over de geestelijke strijd en ik realiseerde me dat niet alles psychologisch verklaard kan worden. Soms moet je door een geestelijke bril kijken om bepaalde problemen te begrijpen. 

Ben je geinteresseerd in wat ik heb te bieden? Voel je vrij om de gratis webinar te kijken, om een gratis oriëntatiegesprek te plannen, om de cursus te volgen en/of om sessies met mij te boeken.

''Dromen zijn de leidende woorden van de ziel.''

Carl Jung

bottom of page